Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Super trends και tips για περιποιημένο μανικιούρ στο σπίτι!

Όλες μας αγαπάμε τα περιποιημένα νύχια σε διάφορα σχέδια και χρώματα πλέον όμως το σκεφτόμαστε και μια και δύο φορές να πάμε σε ένα nail studio λόγω των οικονομικών μας! Σίγουρα μπορούμε να βρούμε κάτι πιο οικονομικό αλλά σίγουρα μπορούμε να προσπαθήσουμε και οι ίδιες με πολύ φαντασία και λίγη προσοχή παραπάνω να φτιάξουμε όμορφο και κομψό μανικιούρ!

Τι πρέπει να προσέχουμε βήμα βήμα όμως;

Αρχικά κόβεις και λιμάρεις τα νύχια σου στο μήκος που σου αρέσει και σου ταιριάζει, στη συνέχεια για να μαλακώσεις τα πετσάκια για να πετύχεις ένα όμορφο λείο αποτέλεσμα μπορείς αφού βυθίσεις τα χέρια σου για λίγη ώρα σε ένα μπολ με ελαιόλαδο (συμβουλή μιας φίλης που κάνει μανικιούρ επαγγελματικά) ή χλιαρό νερό και λίγα άλατα μπάνιου για να τα στεγνώσεις τα ταμπωνάρεις ελαφρά με μια πετσέτα και σπρώχνεις τα πετσάκια προς τα μέσα και κόβεις ότι περισσεύει με προσοχή.Με ένα μπάφερ (ορθογώνιο λευκό εργαλείο, το βρίσκεις πανεύκολα π.χ jumbo) τρίβεις ελάχιστα το νύχι για να εξαφανίσεις τη λιπαρότητα για μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ.


Αυτή ήταν η προετοιμασία ...!! Εύκολο; 

Συνεχίζουμε είναι καλό για να μην πω απαραίτητο να αγοράσεις μια διάφανη βάση μανικιούρ που θα σου χρησιμεύει σε κάθε φτιάξιμο νυχιών για να προστατεύσεις το νύχι σου από την γνωστή κιτρινίλα. Μόλις στεγνώσει αυτό περνάς μια στρώση χρώματος και δύο για καλύτερο αποτέλεσμα.Αφού βάψεις τα νύχια σου, πάρε μια μπατονέτα και βούτηξε τη μέσα στο ξεβαφτικό νυχιών για να καθαρίσεις ότι ατέλεια υπάρχει!Δημιουργεί μια καθαρή όψη σε όλο το νύχι! Μην ξεχνάς (όσο κι αν βαριέσαι χαχα) το βερνίκι για τελείωμα αν θες να μην ξεφλουδίσει εύκολα από τις δουλειές που κάνεις! the end <3 Τα μανό μου (h&m, seventeen, erre due, manhattan, Ledra, MD professionnel,Golden Rose-classics, Rapsodi, G cosmetics, Gabrini, Maxfactor, Milva )


Πάμε στα σχέδια! Δώσε το στίγμα σου στα νύχια....

Όσο αναφορά τα εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πιο χρήσιμο κατά τη γνώμη μου είναι το πινέλο για τις τελείες, εγώ το ερωτεύτηκα! Δείτε τι έφτιαξα !


Μπορείς σε απλό μανικιούρ να χρησιμοποιήσεις φιογκάκια, στρασάκια, glitter ή σελοτέιπ σαν stencil ή κανονικά stencil!
Και αυτή η φωτό δική μου ! ( ψεύτικο νύχι, στρας ροζ μανό h&m)


 Ακόμα μπορείς να βρεις οικονομικές παλέτες με σχέδια από φίμο πεταλούδες, φρούτα, λουλούδια ακόμα και φατσούλες ( αν έχεις σταθερό χέρι μπορείς να τα ζωγραφίσεις και μόνη σου βέβαια ) Αν θες μπορείς να κολλήσεις και αυτοκόλλητα για νύχια με γεωμετρικά σχέδια κλπ




Και αφού τελειώσαμε με τις δικές μου προτάσεις θα σας δείξω ιδέες προς υλοποίηση ;)




























KAI DIY δοκιμασμένο απλά προσοχή εδώ τι χρώματα θα διαλέξετε !
thanks!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου