Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Candy Pink: η νέα τάση στο ροζ!


Και ναι δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε σκεφτεί την ατάκα! Ροζ;;;; Barbie θα ντυθώ;;; Κι όμως φέτος οι νέες κολεξιόν μεγάλων οίκων διαψεύδουν αυτό το μότο και λανσάρουν ένα νέο ΡΟΖ ή αλλιώς το candy pink! Η απόχρωση του...πιο παστέλ,πιο απαλή,πιο chic και στον κόσμο του fashion blogging όλες μας έχουμε ξετρελαθεί με αυτό! Τολμήστε το χωρίς επιφυλάξεις!


Αγαπημένη μου fashionista η Olivia Palermo είναι τρανό παράδειγμα πως και το πιο ιδιαίτερο κομμάτι μπορεί να γίνει ultra chic στην απόχρωση του ροζ ! Θα σας δείξω ένα καταπληκτικό ροζ δαντελένιο φόρεμα που μου έκανε εντύπωση !


Μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια που ντυνόμασταν πριγκίπισσες και πετάγαμε στα ροζ συννεφάκια!

Δεν είναι κακό ;; Τα πάντα ροζ λοιπόν! Από ρούχα...μπλουζάκια sweaters, t-shirt μέχρι παντελόνια cropped και αξεσουάρ ρολόγια τσάντες κολιέ δαχτυλίδια ;) Για δείτε...


Φούστα σε έντονο χρώμα και sweater σε λίγο πιο σκούρο ροζ!


 Τσάντα Louis Vuitton σε 3 αποχρώσεις!!


  Τσάντες Ted Baker!


 Τσάντα Chanel!

         

Για μακιγιάζ....

Και κάποιες δικές μου φώτο με ροζ sweater από fullah sugah, Dwatch ρολόι, h&m νεσεσέρ, liposan και κραγιόν Rapsodi, σκουλαρίκια Claire's!




Για το τέλος άφησα μια ωραία επιλογή που βρήκα από Celestino και κάποια super γλυκάκια ροζ γιατί τους έχω αδυναμία και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!






Καλή όρεξη χι χι και μην ξεχνάτε το ροζ είναι μόδα!


5 σχόλια: