Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Olivia Palermo: Η αγαπημένη μας fashionista! Τι ξέρετε γι'αυτό το κορίτσι;

Tv persona, πασίγνωστο μοντέλο και ηθοποιός ...


Ο λόγος για την 28χρονη Olivia Palermo το νέο fashion icon της αμερικανικής σόουμπιζ  , η οποία βέβαια έχει γίνει και δικό μου αγαπημένο it-girl!

Κόρη γνωστών designers της Νέας Υόρκης με σπουδές mass media and communication στο Πανεπιστήμιο της πόλης έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά The City. 
Μπορεί να μη την συμπαθήσαμε όταν την πρωτογνωρίσαμε στο ρόλο της κακιάς, στο ριάλιτι του MTV, αλλά σίγουρα το ιδιαίτερο στυλ της την έκανε να ξεχωρίσει.

Το μυστικό της;
Ξέρει να πειραματίζεται και να αναδεικνύει κάθε μόδα .

Το στυλ της;
Κομψό,θηλυκό, παιχνιδιάρικο και fashionable.Το θαυμάζουμε γιατί κάθε street style εμφάνιση της είναι μοναδική!Αδύνατη σιλουέτα, υγιή μαλλιά και προσεγμένο μακιγιάζ!

Τα αγαπημένα της;
Μεγάλες τσάντες,κολάν και skinny jeans το πρωί
ενώ το βράδυ παραμυθένια φορέματα και φούστες με μικρά clutch τσαντάκια!

Τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα;;
Εδώ θα χρειαστώ πολλές σειρές ...
Η Olivia εργάστηκε στο τμήμα PR για τον οίκο της Diane von Furstenberg ως base model και αργότερα στο τμήμα των αξεσουάρ στο Elle! Ποζάρει για εξώφυλλα ( Elle,Asos,Marie Claire,Vogue) Συνεργάζεται ως μοντέλο σε επιδείξεις των D&G και Chanel και Mango στην οποία τελευταία γνωρίζει και τον μετέπειτα σύζυγο της Johannes Huebl επίσης μοντέλο! Στη συνέχεια ήρθε και η συμμετοχή της ως κριτή στο fashion reality “Project Runway”. Τον Οκτώβρη του 2011
δημιουργεί το δικό της blog και το 2012 η New York Post την ανακηρύσσει ''the best dressed New Yorker'' η αλλιώς η πιο καλοντυμένη Νεοϋορκέζα.
Τέλος ασχολείται ενεργά με φιλανθρωπίες λανσάροντας τόσο σειρά κοσμημάτων, όσο και παπούτσια, το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων των οποίων κατατίθεται σε οργανισμούς καταπολέμησης της φτώχειας. (Maasai Project for Pikolinos)

 
Προσωπική ζωή;;

Σε μια πολύ σεμνή τελετή τον Ιούνιο του 2014 παντρεύτηκε τον Γερμανό Johannes Huebl, μοντέλο γνωστών οίκων με τον οποίο διατηρούσε σχέση από το 2008. Οι δυο τους αποτελούν σίγουρα ένα από τα πιο κομψά και ωραία ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως στο γάμο της πέρα από το πολύ κομψό και διαφορετικό νυφικό της (Carolina Herreraνα κασμιρένιο πουλοβεράκι σε κρεμ χρώμα στολισμένο με φτερά στρουθοκαμήλου και λευκό σορτς το οποίο κάλυπτε μια υπέροχη, φουσκωτή φούστα από τούλι, με φλοράλ λεπτομέρειες)
επέλεξε να φορέσει τα ίδια Μανόλο Μπλάνικ που φόρεσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στον γάμο της ως Κάρι Μπράντσο.


Δείτε τα αγαπημένα μου outfit!

















Hope you enjoy my New Post <3
Kisses!!

2 σχόλια: